Táto, dejte Spartě "bůra"

Na Slovácko dnes jede pražská Sparta. Není v tomto ohledu poslední dobou v našem regionu větších zápasů. Co byste řekli na to, kdyby dosud neporažení Sparťané odjížděli z Uherského Hradiště s pětkou, tedy s populárně nepopulárním "bůrem?"

Přinejmenším dvě dívky v to pevně věří, na rozdíl od znalce a jejich tatínka v jedné osobě. Ty dívky se jmenují Andrea a Simona Habancovy a jejich tatínek má tu čest přivézt dívky na stadion a pak vést svůj mančaft coby dosud úspěšný trenér s nemalými ambicemi. I proti lídru Gambrinus ligy a hlavnímu adeptu na titul.

Nemyslím si, že jsme Spartě rovni, ale až na některé výpadky v Příbrami máme dobrou formu a cestu za titulem chceme Pražanům znepříjemnit. Ale že bychom pro ně chystali pět gólů, tak o tom si dovolím pochybovat,“ směje se trenér Habanec.

Své dvě fešné dcery vzal na prohlídku zlínské ZOO, děvčata to sem mají daleko, žijí v Teplicích. A právě u tygrů starší Andrea dala tátovi talisman pro těžké utkání, krásně naleštěnou pětikorunu, tedy zmíněného bůra.

Třeba tátovi kluci přepíší fotbalové dějiny a vyjde to, Sparťané nejsou žádní bozi, ale obyčejní lidé,“ povídá odvážně Andrea, což stvrzuje stejně směle i o pět let mladší Simona.

Táta a dvě dcery, milovnice fotbalu, které vybírají nejen talisman na každý zápas, ale i tátovu košili, byli v zoologickém skvostu Zlínského kraje jako u vytržení. „Táta určitě načerpal sílu u tygrů ussurijských, tak teď hrr na ně a žádný strach,“ přidává se Simona.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’21815′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚919‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚21815‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

--> --> --> --> -->