Volejbalisté zlínské Fatry blízko bronzovému lesku

Už jsou blizoučko. Stačí jediná výhra. Volejbalisté zlínské Fatry si ve dvou domácích duelech v sérii play off o třetí místo velmi snadno poradili s Příbramí.

Zlínská kočka a příbramská myška se dobře znají a přede dvěma duely ve zlínské hale byli nadupaní domácí „macci“ jasným favoritem. První zápas zvládli v pátek domácí velmi rychle. Kapitán Pavel Bartoš jen stačil konstatovat: „Byli jsme jasně lepší, zasloužená výhra.“

Trenér Příbrami Petr Brom mluvil o tom, že se Středočeši musejí na druhý zápas dobře vyspat, jenže v prvním setu druhého zápasu o cenný bronz to vypadalo, jako by chlapíci ze Sitexu zašli v pátek v noci na diskotéku a spát šli někdy ve tři ráno.

První set, bum, bum, bum a 25:15 pro Zlín.

Ve druhém ale hosté zabrali a domácí museli mocně tahat za koncovku, aby si ji naklonili na svou stranu – 27:25.

Třetí dějství 25:21, dvakrát 3:0 a lá hokejisté a domácí trenér a manažer Roman Macek s šéfem klubu Ivanem Dostálem mohou v neděli na tiskové konferenci pro dvě tváře klasiků spřádat plány, jak nekupovat nocleh v Příbrami, ušetřit, vyhrát hned první duel a pověsit si na závěr úspěšné sezóny na mužné krky krásně vypadající bronzové ocenění práce své a svých do budoucna nadějných svěřenců.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x