Na Valašsku vyjely první cyklobusy

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Krátce po zahájení sezony na Cyklostezce Bečva vyjely na svou trasu také první cyklobusy, které nabízejí vyvezení kol na Radhošť nebo Soláň. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross

Dvě společnosti provozují cyklobusy, které poskytují službu milovníkům kol také v Rožnově pod Radhoštěm. ČSAD Vsetín nabízí cyklistům možnost využít služeb Valašského cyklobusu pro přepravu do vzdálenějších cyklistických oblastí. Cyklobusy jezdí pravidelně každou sobotu, neděli a svátky od května do konce září. Míří na Pustevny či Velké Karlovice přes Soláň.

„Samostatný cyklobus pouze pro cyklisty jezdí od května v sobotu neděli a ve svátky na trati Valašské Meziříčí – Rožnov pod Radhoštěm – Pustevny – Bumbálka, a to vždy v 8.15, 12.15 a 14.20 hodin. Odjezdy jsou uvedeny z Rožnova pod Radhoštěm,“ upřesnil Gross.

Další společností, která přes Rožnov jezdí s cyklobusy, je Veolia Transport Morava. Ta informace o spojích nabízí adrese www.morava.veolia-transport.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x