Zlínské publikum se může těšit na komedii se Simonou Stašovou v hlavní roli

ZLÍN - Kongresové centrum Zlín bude opět hostit divadelní komedii, tentokrát půjde o inscenaci Filumena Marturano se Simonou Stašovou a Svatoplukem Skopalem v hlavních rolích. Za pořádající agenturu to uvedla Viera Žiaková.

Komedie pojednává o tom, co všechno musí podstoupit prostá žena, aby dostala k oltáři zhýralého boháče a pro své syny zabezpečila rodinu. Filmovou adaptaci s názvem Manželství po italsku natočil režisér Vittorio De Sica se Sophií Lorenovou a Marcellem Mastroiannim,“ konstatovala Žiaková.

Domenico Soriano je úspěšný obchodník a neodolatelný ctitel ženských půvabů. Mladičkou Filumenu Marturano potkal v jednom neapolském nevěstinci uprostřed druhé světové války. Pak se jejich cesty nakrátko rozešly, aby se však po válce náhodou potkali znovu a tehdy se zrodil vztah, který vydržel 22 let. Filumena se stala jeho milenkou a v době, kdy byl Domenico na cestách, dokonce vedla jeho obchody. Zlom nastane ve chvíli, kdy Domenico přijde s tím, že se ožení s nějakou mladou dívkou.

Kromě Stašové a Skopala se v komedii představí i Čestmír Gebouský, Jaroslava Pokorná / Jaroslava Obermaierová / Jaroslava Tvrzníková, Malvína Pachlová / Anna Fialová a další.

Zlin.cz a Agentura September pro Vás připravili soutěž o dvě vstupenky na toto představení. Odpovězte správně na následující soutěžní otázku:

run_function(‚hash‘,’po-modules-forms‘,’21885′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚105‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚21885‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-forms‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Soutěž probíhá od 20. 5. 2014 do 27. 5. 2014, 12:00 hod. Výherce budeme informovat e-mailem. Odesláním soutěžního formuláře souhlasíte s Podmínkami soutěže.
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x