Nejlepší mladí hasiči si přijedou do Otrokovic zasoutěžit

OTROKOVICE - Nejlepší mladí hasiči okresu přijedou v sobotu a neděli změřit své síly do Otrokovic. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Lenka Vaculová.

Okresní kolo hry Plamen mladých hasičů a soutěž dorostu se na Novém stadionu TJ Jiskra v Otrokovicích a přilehlém okolí uskuteční v sobotu a neděli. Jedná se o postupovou soutěž kolektivů a jednotlivců z celého zlínského okresu v kategoriích mladší žáci, starší žáci a dorost.

V sobotu v 8.15 hodin bude soutěž slavnostně zahájena. Soutěžící se od 8.45 hodi přestaví v disciplínách, kterými jsou štafety CTIF, štafeta 4 x 60 metrů, štafeta požárních dvojic, požární útok a běh na 60 metrů s překážkami jednotlivců.

Neděle bude patřit okresnímu kolu dorostu, které bude slavnostně zahájeno v 7.45 hodin. Soutěžit se bude od 8.15 hodin v požárním útoku, štafetě 4 x 100 metrů, běhu na 100 metrů s překážkami, testu z požární ochrany a dvojboji jednotlivců.

Vyhlášení výsledků a ocenění vítězů je naplnováno na neděli přibližně ve 14 hodin. „Akci pořádá Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska – Okresním sdružením hasičů ve Zlíně a záštitu nad ní převzal starosta města Otrokovice Jaroslav Budek,“ doplnila Vaculová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x