Do Kroměříže přijede vařit i hokejová legenda Čechmánek

KROMĚŘÍŽ - Už v pátek vypukne v Kroměříži gastronomický festival Moravia Food a mezi kuchaři předvede své umění také legendární hokejový brankář Roman Čechmánek. Serveru Zlin.cz to za pořadatele řekl David Hradil.

Festival potrvá do neděle, v pátek se bude konat  v době od 16 do 22 hodin, v sobotu od 11 do 22 a v neděli od 11 do 16 hodin. Lidé tu budou moci ochutnat předkrmy, polévky, hlavní chody i dezerty. Hlavní letošní surovinou je ale chřest. Chřestu bude věnována i jedna ze soutěží.

Festival si nenechá ujít řad hvězdných jmen. Například hned v pátek je od 16 do 17 hodin připraveno Odpolední vaření s profesorem gastronomie Václavem Formanem a hned po něm budou moci lidé vařit i se známým hokejovým brankářem Romanem Čechmánkem, který se zaměří na grilování. V sobotu od 17 hodin je pak na programu mimo jiné i Cooking show šéfkuchaře Milana Sahánka.

„V rámci doprovodného programu bude hrát cimbálová muzika Víti Klabačky a lidem bude k dispozici i ústřičný a rybí bar nebo bar s míchanými nápoji,“ dodal Hradil.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x