Kapacita soutěžících na netradičních plavidlech během Holešovské Regaty je takřka zaplněna

HOLEŠOV - Organizátoři rodinného festivalu Holešovská Regata registrují při letošním ročníku nadstandardní zájem o účast v soutěži netradičních plavidel. Serveru Zlin.cz to za pořádající Agenturu Velryba sdělila Petra Svěráková.

Kapacita vodní plochy, která byla stanovena na maximálně 25 plavidel, je více než měsíc před akcí už téměř plná. Letos je o účast v soutěži skutečně mimořádný zájem, máme poslední volné místo pro posádku s originálním plavidlem. Tím pádem mohu už předem ohlásit, že letos překonáme rekord v počtu zúčastněných lodí,“ řekl ředitel Agentury Velryba Michal Žáček.

Festival Holešovská Regata se uskuteční v zahradách Zámku Holešov ve dnech 20. až 21. června. Poprvé bude dvoudenní. Páteční večer bude patřit Jaromíru Nohavicovi, v sobotu pak zahraje například populární kapela Kryštof, slovenské skupiny No Name a Polemic, Jaroslav Uhlíř s kapelou, Jiří Schmitzer a další. Sobotní program bude, jako již tradičně, zakončený velkým ohňostrojem.

Součástí festivalu bude i atraktivní doprovodný program pro děti a dospělé. Chybět nebude tradiční přejezd vodní lávky, několik divadelních představení, bohaté atrakce pro děti nebo projížďky na dračích lodích.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x