Policie pátrá po totožnosti mladé ženy, která skočila pod vlak

OTROKOVICE - Policie prosí širokou veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti ženy, která ve čtvrtek o půl čtvrté ráno skočila v Otrokovicích pod vlak. Serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Mladá žena skočila pod kola rychlíku jedoucího do Břeclavi. Neštěstí se stalo asi 1,5 kilometru od vlakového nádraží v Otrokovicích.

Žena měla mezi třiceti a pětačtyřiceti lety, štíhlou postavu, delší odbarvené blond vlasy. Na prstech levé ruky měla dva prsteny, jeden z bílého a druhý ze žlutého kovu, na bedrech měla vytetovaný ornament o velikost 13 krát sedm centimetrů. Na krku také vytetovaný ornament. „Zvláštním znamením je jizva dlouhá 16 centimetrů, zřejmě po prodělaném porodu císařským řezem,“ doplnila Kozumplíková.

Na sobě měla modré rifle s černým opaskem, černé kotníkové boty s růžovými tkaničkami, fialové tričko a kšiltovku bleděmodré barvy s nápisem. „Prosíme veřejnost, aby jakékoli informace vedoucí ke ztotožnění neznámé ženy sdělili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu,“ dodala Kozumplíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x