Luhačovice se promění v město módy a zdraví

LUHAČOVICE - V Luhačovicích bude v sobotu pokračovat dvoudenní benefiční akce nazvaná Luhačovice - město zdraví a módy. Serveru Zlin.cz to za pořádající občanské sdružení Korunka uvedla jeho ředitelka Veronika Záhorská.

Výtěžek z akce už tradičně pomáhá sociálně slabým rodinám nebo nemocným dětem. V pátek se konala módní přehlídka, na níž se mimo jiné představila přední česká návrhářka Beata Rajská a návrhář Luděk Hanák. V sobotu zase ožijí tenisové kurty u lázeňské kolonády, kde se uskuteční tradiční Miramare Cup – tenisový turnaj osobností.

Během módní přehlídky převzala Korunka Luhačovice i šek od své patronky a snowboardistky Šárky Pančochové v hodnotě 140 tisíc korun. „Tuto částku pro nás získala prodejem prasklé přilby, která jí na olympiádě doslova zachránila život,“ řekla Veronika Záhorská.

V sobotu se lidé mohou těšit na velký program u tenisových kurtů v centru Luhačovic. V 9.30 hodin tam propukne tenisový turnaj osobností. S raketou v ruce se na kurty postaví například Martin Dejdar, Josef A. Náhlovský nebo Miloš Knor. Děti i dospělí si budou moci užít i doprovodný program, který zajistí hasiči, policisté a záchranáři. „Návštěvníkům představí zásahovou techniku. K vidění budou vozy hasičů i policistů, zdravotníci předvedou sanitky,“ dodala Záhorská. Vyhlášení vítězů turnaje je naplánováno na 14 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x