Napajedla budou hostit závod na kolečkových bruslích

NAPAJEDLA - V Napajedlích se v sobotu uskuteční osmý ročník závodu na kolečkových bruslích Napajedla in-line 2014. Serveru Zlin.cz to oznámila Kateřina Barešová z Informačního centra Napajedla.

Vůbec poprvé v historii se během napajedelského závodu pojede půlmaraton jako Mistrovství České republiky. Klání se tak zúčastní nejlepších čeští a zahraniční závodníci a na startu se poprvé objeví také olympionička. „Start potvrdila čtyřnásobná olympionička a pětinásobná držitelka zlatých medailí z mistrovství Evropy v short tracku Kateřina Novotná,“ upřesnila Barešová.

Závod je letos součástí seriálu Českého poháru 2014 a Moravské Inline Tour. Ta se v letošním roce uskuteční kromě Napajedel také v Opavě, Otrokovicích a ve Veselí nad Moravou.

Závodit se bude v centru města, což ovlivní i dopravu ve městě. Od 12 hodin budou pro veškerý provoz uzavřeny silnice Na Kapli, Svatoplukova, Sady, Palckého a náměstí T. G. Masaryka. Samotný závod začne po 14. hodině a potrvá do 18 hodin. Pak bude následovat streetparty InLine music.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x