Zlínská zoo přivítala návštěvníka s pořadovým číslem 16 milionů

ZLÍN – Návštěvnost v Zoo Zlín překonala hranici 16 milionů. Jubilejním návštěvníkem se za více než 60 let fungování stala Lucie Trentinová z Brna s přítelem Jaroslavem a dcerou Anetou, informovala Zlin.cz mluvčí zoo Romana Bujáčková.

Návštěvníka s pořadovým číslem 16 milionů přivítala zahrada o víkendu. „Počítáme návštěvníky od otevření areálu v roce 1948,“ uvedla Bujáčková. Jubilant nebyl jeden, ale hned tři. „Kromě paní Lucie to byl její přítel Jaroslav a dvouletá dcera. Největší radost všem udělala klubová karta Zoo Zlín Family, která umožňuje zavítat do zoo každý den v roce. Rádi byli i za pštrosí vajíčko,“ sdělila Bujáčková s tím, že trojice dostala ještě další dárkové předměty, plyšové zvíře a pamětní list.

Jak Lucie Trentinová prozradila, nenechá si žádný rok návštěvu zoo ujít. Naposledy do Zlína zavítala loni v létě. „Bylo hezké počasí, a proto jsme se letos rozhodli znovu zajet do zlínské zoo. Byli jsme zvědaví na nedávno otevřenou japonskou zahradu,“ sdělila Trentinová.

Výhra byla pro trojici první v životě. „Nikdy jsme nic nevyhráli ani v tombole na plese. Klubovou kartu rádi využijeme a budeme pravidelnými návštěvníky,“ dodal Jaroslav.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x