Zlínské divadlo chystá k Mezinárodnímu dni dětí speciální program

ZLÍN – Speciální program chystá v neděli na Mezinárodní den dětí zlínské městské divadlo. Děti se mohou těšit na prohlídku i pohádku, informovala server Zlin.cz mluvčí divadla Veronika Jurčová.

Zlínští divadelníci dlouhodobě hlásají, že děti do divadla patří. Proto připravili progam pro malé návštěvníky v jejich den. „V neděli chystáme den oteřených dveří a odpoledne zveme na pohádku s aktivní přestávkou,“ upřesnila šéfka úseku vnějších vztahů Městského divadla Zlín Vladimíra Dvořáková.

Herci budou provádět zákulisím od 10:00 do 13:00. „Pohádka začne ve 14:30 ve Velkém sále. Bude O pejskovi a kočičce. Děti se podívají, jak šel pejsek s kočičkou na procházku, jak vařili dort, jak pejsek roztrhal kaťata a jak zachránili panenku, co tenounce plakala,“ řekla Dvořáková.

Děti se nebudou nudit ani o přestávce. „Přestávka bude aktivní. Ve spolupráci s organizací Aktivně životem připravujeme hry, soutěže a úkoly,“ doplnila Dvořáková. Dodala, že od rána bude také výjimečně otevřená pokladna, kde budou zájemci moct koupit pohádkové předplatné na příští sezónu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x