V Bartošově ulici ve Zlíně bude přehlídka s názvem Rozkvetlá ulice

ZLÍN – Módní přehlídka s názvem Rozkvetlá ulice návrhářky Zdeňky Balajkové ovládne ve čtvrtek odpoledne Bartošovu ulici. Móda není jen pro profesionální manekýnky, ale i pro dívky, maminky a babičky, které se mohou díky vhodnému oblečení cítit elegantní, sdělila serveru Zlin.cz Balajková.

Akce, která se koná již potřetí, začne v 16:30 před obchodem Česká móda. „Dnes už se česká móda skoro nenosí. Vycházím vždy z potřeb běžné ženy. Netvořím pouze pro profesionální modelky, ale také pro české dívky, matky nebo babičky, které mohou být díky vhodnému oblečení elegantní v každém věku a ve svém těle spokojené,“ uvedla Balajková.

Kromě toho, že se módní přehlídka koná přímo na ulici, je netradiční také tím, že modely předvádějí zákaznice Balajkové.

Balajková se stala podnikatelkou roku 2008 a obléká spoustu celebrit, zejména zpěvačku Věru Martinovou. Původním povoláním je Balajková učitelka a později působila jako ředitelka mateřské školy. Ke službě dětem se vrací formou pomoci chudým bengálským školákům. V červnu uspořádá ve spolupráci se zlínským občanským sdružením Samari aukci svých strarších modelů. Výtěžek poputuje na školné dětí v této vzdálené asijské zemi.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x