FOTOGALERIE: Parádní fotbal. Baťov 1930 – PSG Zlín 6:5

Až na chladné počasí vše dokonalé. Mistrovští hokejisté PSG to umějí i v kopačkách. Na hřišti účastníka 1.A třídy SK Baťov 1930 ale narazili. Domácí je v krásném utkání před pěknou návštěvou nakonec udolali 6:5.

Zápas přinesl nejen gólové hody, ale i vysoké tempo a spoustu pěkných akcí. Otrokovičtí vedli pod taktovkou rozhodčího Plesara už 5:2, ale nakonec se třásli o výhru do poslední minuty. Nebýt řady zmarněných příležitostí útočníka hostí Bedřicha Köhlera, sahali by hosté po výhře. Zajímavých momentů bylo hodně, třeba vyrovnávací gól na 1:1. Ondráček byl faulován v jasné šanci. Na penaltu se rozběhl Leška, míč postrčil před sebe a Ondráček načal svůj hattrick. Dalšími dvěma góly ho podpořil v beraním dresu jindy brankář, tentokrát běhavý záložník Kašík.

O góly domácích se podělili po dvou Pindryč a Sotolář, jednou skórovali Ištvánek a Vitásek.

Nakonec zdařilá autogramiáda a fotografování s Masarykovým pohárem, fotbalové odpoledne se mimořádně vydařilo.

Hokejisté mistrovského PSG se chystají na soustředění do Turecka, tam si do výbavy berou vedle fotbalových míčů a plavek i tenisové rakety.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’22670′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚942‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚22670‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x