Vstup do aquaparku budou mít děti za korunu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - K oslavám Dne dětí se v neděli připojí také Aquapark Uherské Hradiště. Kromě bohatého programu čeká na děti do 12 let zvýhodněné vstupné v ceně jedné koruny, serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí uherskohradišťské radnice Jan Pášma.

Zábavný program začne v aquaparku ve 13 hodin a potrvá do 15 hodin. Veškeré sportovní aktivity budou vycházet ze známých pohádek.

Například v pohádce Císařovy nové šaty budou děti překonávat vodní trasu v oblečeném tričku, chytat dušičky a potápět se budou ve Vodnické pohádce, sbíráním předmětů po hladině vody si zase připomenou pohádku O dvanácti měsíčkách. „V Čertovské pohádce se bude skákat do kruhů namísto do pekla, přemisťovat předměty jako v Pejskovi a kočičce se bude ve velkém bazénu a pohádkovou cestu zdolají slalomem na souši,“ doplnil Pášma.

Chybět nebudou ani vědomostní otázky v podobě křížovek. Děti, které zdárně absolvují všechna stanoviště, budou odměněny nanukem. Navíc si budou moci zdarma vyzkoušet chůzi po vodní hladině – aquazorbing. Jednokorunové vstupné bude pro děti do 12 let věku platit po celý den.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x