Mezinárodní den dětí nabídne akce po celém kraji

ZLÍNSKÝ KRAJ - Mezinárodní den dětí nabídne v neděli 1. června spoustu akcí po celém Zlínském kraji. Serveru Zlin.cz to oznámil Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

V Podzámecké zahradě v Kroměříži budou například pro malé i velké návštěvníky připraveny rozmanité atrakce a soutěže, kterou doplní také řada příležitostí pro vlastní tvořivost či ověření si zručnosti a znalostí. „Vstup bude volný a akce potrvá od 10 do 17.30 hodin,“ konstatoval Urbanovský.

Zámecký park v Holešově nabídne pro změnu pohádkový les, jízdu na koních a další lákadla. Program začne ve 14 hodin a potrvá do 18 hodin. I tato akce je zdarma.

V sále Reduty v Uherském Hradišti se představí komorní sbor Cantitum Camerale. Začátek koncertu je stanoven na 17. hodinu. Vstupné stojí stovku, senioři zaplatí 70 korun, děti do 15 let mají vstup zdarma.

Velká oslava se chystá i ve Valašském Meziříčí, a to v areálu parku zámku Kinských a na dopravním hřišti. Odpoledne bude na malé oslavence čekat hudebně zábavný program. „Ve 14 hodin přivítá všechny přítomné děti i rodiče známý jazzový orchestr Jazzzušák. Následovat budou soutěže, hry, jízda na koni nebo procházka pohádkovým lesem. V tanečním duchu bude pokračovat i další odpolední program, ve kterém se představí místní taneční a pěvecké soubory,“ poznamenala mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Tradiční oslava Dne dětí se bude konat i na brumovském hradě. Připravena je tu spousta soutěží, her a zábavy pro celou rodinu. Akce začíná ve 14 hodin.

Dětský den budou moci oslavit také malí obyvatelé Zlína, a to v rámci 54. Zlín Film Festivalu. Zábava vypukne na náměstí Míru od 10 hodin a potrvá do 17 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x