V Otrokovicích se uskuteční festival Jeden den

OTROKOVICE - V pořadí druhý ročník Open handicap festivalu Jeden den se v sobotu uskuteční na otrokovickém Štěrkovišti. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Lenka Vaculová.

Akce se uskuteční v areálu Rybárny, a to od 17 hodin. Do Otrokovic se tak po roce opět sjedou pozitivně naladění lidé, kteří mají rádi dobrou zábavu a muziku.

Na festivalu vystoupí místní skupiny. Půjde například o Hudbu Fryšták, Kula Pikle, Xanax nebo vítěze hudební soutěže Jiřího Vašíčka. Návštěvníci se mohou těšit i na Taneční formace Evans dance nebo Orientální tance Jana. Areál Rybárny bude naplněný nejen zábavou, ale i vůní grilovaného masa, kávy a skvělých míchaných nápojů, které budou připravovat kavárníci z Café Naděje.

Záštitu nad akcí převzal otrokovický starosta Jaroslav Budek. „S oblibou navštěvuji akce pořádané Nadějí, které už mají v Otrokovicích tradici. Festival Jeden den je jednou z těch mladších, přesto má co nabídnout. Věřím, že organizátorům bude přát počasí a vše se vydaří přinejmenším stejně jako loni,“ zmínil starosta Jaroslav Budek. Město Otrokovice podpořilo tuto akci dotací ve výši sedm tisíc korun. Vstupné je 70 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x