Zlínská kovárna zabodovala v soutěži o nejlepší zaměstnavatele

ZLÍN - Vůbec poprvé se do soutěže Zaměstnavatel roku 2014 zapojila také zlínská Kovárna Viva a hned se umístila na druhém místě v kategorii firem do 500 zaměstnanců. Serveru Zlin.cz to sdělil předseda představenstva společnosti Zbyněk Rozsypal.

Vyhlášení výsledků regionálních kol soutěže se konalo v Hranicích na Moravě a udělovala se zde ocenění pro firmy ze čtyř moravských krajů. Do soutěže se letos přihlásilo rekordních 152 firem, které musely splnit celou řadu objektivně hodnocených kritérii.

„Velmi si vážíme toho, že se nám podařilo obstát v konkurenci tolika silných a úspěšných firem. Víme dobře, že právě kvalitní a spokojení zaměstnanci jsou klíčem k úspěchu našeho podnikání,“ podotkl Rozsypal.

Kovárna Viva v roce 2012 absolvovala personální audit, letos chce společnost získat mezinárodně uznávaný certifikát potvrzující vysokou úroveň firmy v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů.

Kovárna Viva v současné době zaměstnává 330 pracovníků a je přední českou průmyslovou kovárnou, která sídlí v místě původních strojíren ZPS Zlín v bývalém baťovském areálu. Aktivně spolupracuje i s odbornými školami, poskytuje zázemí pro odborné praxe studentům a usiluje o zachování strojírenských oborů v regionu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x