Holešovská Regata si vyžádá i dopravní omezení

HOLEŠOV - Festival Holešovská Regata si příští týden vyžádá i omezení v dopravě. Serveru Zlin.cz to oznámila za pořádající Agenturu Velryba Petra Svěráková.

Letos se festival uskuteční ve dnech 20. až 21. června a bude to poprvé, co festival potrvá dva dny. Dopravní omezení, které na řidiče čekají, mají přispět k větší bezpečnosti návštěvníků.

„Prosíme návštěvníky, aby se nesnažili najet až do bezprostřední blízkosti zámku a zaparkovali podle pokynů a doporučení pořadatelů v místech k tomu určených. Ty, kteří pouze projíždějí centrem Holešova, žádáme o ohleduplnost a respektování objízdných tras v souvislosti s uzavírkami některých ulic,“ řekl ředitel agentury Michal Žáček.

Od pátku 20. června od 15 hodin až do sobotní půlnoci budou úplně uzavřeny ulice Zámecká a ulice Partyzánská. Ulice Zámecká bude určena pouze pro pěší přístup diváků k pokladnám a hlavnímu vstupu do areálu. Pro zákazníky Zahradnictví Stella bude povolen vjezd pouze ve směru od restaurace Holajka. Ulice Partyzánská bude uzavřena a vyhrazena pro parkování diváků. Parkování zde budou regulovat pořadatelé a vjezd do ulice bude možný pouze ve směru od centra Holešova. Ve směru od Bystřice pod Hostýnem bude ulice úplně uzavřena. Pro motoristy to znamená, že budou muset použít ve směru na a od Bystřice objízdnou trasu vedenou po obchvatu Holešova a ulicích Osvobození a Masarykova.

Na webu festivalu www.holesovskaregata.cz najdou návštěvníci festivalu plánek doporučených parkovacích ploch. „Mezi doporučenými parkovacími plochami jsou i plochy se zpoplatněným stáním. I v průběhu festivalu budou fungovat v běžném režimu. Na webových stránkách Městské policie Holešov, mp.holesov.cz, je možné nalézt jejich seznam a provozní dobu,“ doplnil Žáček. K parkování lze využít velkých parkovišť u obchodních center, stálá parkoviště i doporučené ulice v okolí zámku.
Parkoviště u koupaliště a pod nadjezdem bude vyčleněno přednostně pro diváky, kteří budou stanovat v průběhu festivalu na stanové louce v zámecké oboře.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x