Na hradišťském náměstí bude Burza poskytovatelů sociálních služeb

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti se v pátek uskurteční druhý ročník Burzy poskytovatelů sociálních služeb. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí města Jan Pášma.

Na burze se budou moci lidé seznámit s nabídkou asi třicítky sociálních a navazujících služeb v Uherském Hradišti a okolních obcích. Organizace se budou prezentovat na velkoplošných panelech nebo prostřednictvím krátkých videí. „Během dne bude představen i mapový portál sociálních služeb a inovovaný elektronický katalog sociálních služeb,“ upřesnil Pášma.

Klienti chráněných dílen nabídnou k prodeji své výrobky a výtěžek z prodeje poslouží pro rozvoj jednotlivých zařízení. Součástí akce bude také prezentace kompenzačních pomůcek pro zrakově a sluchově postižené. „Přítomní se mohou aktivně zapojit do dílniček, které budou svou činností zaměřené na malé i velké účastníky a za pomoci pracovníků sociální rehabilitace Ergo Uherské Hradiště, si mohou vyzkoušet výtvarnou techniku Enkaustiku či si vyrobit šperk z korálků,“ podotkl Pášma.

Akce potrvá od 10 do 15 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x