O vizovický Masters of Rock projevili zájem fanoušci ze 37 zemí

VIZOVICE - Už za čtyři týdny vypukne ve Vizovicích kultovní festival Masters of Rock který každoročně přiláká desetitisíce fanoušků z celého světa. Jak serveru Zlin.cz za pořádající Pragokoncert uvedl Zdenek Čík, zatím pořadatel rozeslal vstupenky do 37 zemí světa.

I letos bude program nabitý, pozvání přijali například prog-rocková kapela Dream Theater z USA, Helloween z Německa, Sabaton ze Švédska, Kanaďan Sebastian Bach – bývalý zpěvák americké skupiny Skid Row, američtí Anthrax, Airbourne z Austrálie či Unisonic z Německa, švédská formace Arch Enemy, Behemoth z Polska nebo nizozemská Epica. Například kapela Anthrax zavítá do Vizovic vůbec poprvé, Sabaton přiveze novou show k novému albu Heroes a poprvé do Vizovic zavítají i skupiny Krokus ze Švýcarska a a Stryper z USA. Korpiklaani z Finska zase svou účast na vizovickém festivalu využijí k natočení DVD. „Představí se i bývalí členové Sabaton v kapele Civil War a ve světové premiéře vystoupí také Mike Terrana se svou kapelou Terrana,“ doplnil Čík.

Domácí scénu budou mimo jiné reprezentovat legendární Citron. V Rocksymphony vystoupí Marta Jandová a Honza Toužimský za doprovodu Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín a odezpívají ty největší světové rockové a metalové hity. Dorazí také Kreyson, Škwor, Sebastien, Doga, Salamandra, Legendy se vrací nebo Tchoři.

„Už tradičně bude pro prvních 15 tisíc návštěvníků připravena gratis oblíbená CD kompilace plná hitů účinkujících interpretů,“ doplnil Zdenek Čík. Fanoušci nebudou ochuzeni ani o oblíbené autogramiády.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x