Popadané stromy zablokovaly železniční trať i silnici

ZLÍNSKO - Pád dvou stromů zkomplikoval v neděli dopravu na železnici i silnici na Zlínsku. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

První problémy nastaly na železniční trati z Luhačovic do Biskupic. „Koruna spadlého stromu zůstala opřena o levý bok vlakové soupravy, která místem projížděla. Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Provoz na trati byl zcela zastaven a vlaky se tudy rozjely až poté, co se podařilo strom pořezat,“ konstatoval Netopil.

V odpoledních hodinách pak hasiči zasahovali v ulici Vršava ve Zlíně, kde několik menších stromů spadlo na hlavní silnici. Dopravu tu museli po dobu zásahu hasičů řídit policisté a strážníci.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’22995′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚958‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚22995‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x