Policie hledá viníka nehody

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po viníkovi dopravní nehody ve Valašských Kloboukách. Jak serveru Zlin.cz řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková, řidič způsobil zranění třiapadesátileté cyklistce.

Nehoda se stala v pátek 23. května o půl deváté večer ve Valašských Kloboukách na křižovatce ulic Cyrilometodějská a Dlouhá. Řidič, který jel od centra města směrem na Poteč, nedal při odbočování vlevo na ulici Dlouhou přednost protijedoucí ženě na stříbrném jízdním kole značky Superior.

„Světle modré vozidlo nezjištěné značky a typu narazilo do cyklistky pravou boční částí, ta spadla z kola a utrpěla lehké zranění. Řidič vozidla z místa nehody odjel, stejně tak po nějaké době i cyklistka. Nehodu žena oznámila na policii až následující den, po vyšetření u lékaře,“ konstatovala Kozumplíková.

Neznámého řidiče osobního vozidla podezírá policie z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti, za což hrozí až roční vězení. „Prosíme případné svědky nehody, aby se ozvali na linku 158,“ dodala Kozumplíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x