Holešovská Regata ve městě zkomplikuje dopravu

HOLEŠOV - V prostoru holešovského zámku startuje v pátek rodinný festival Holešovská Regata a řidiči se musejí připravit i na omezení v dopravě. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí festivalu Petra Svěráková.

Omezení v dopravě začnou úderem 15. hodiny. Až do sobotní půlnoci budou například zcela uzavřeny ulice Zámecká a Partyzánská. Partyzánská ulice se promění v parkoviště, provoz tu budou usměrňovat pořadatelé. Vjezd do ulice bude možný jen ve směru od centra Holešova, ve směru od Bystřice pod Hostýnem řidiči neprojedou. Pokud někdo do Holešova zamíří od Bystřice, bude muset jet po objízdné trase přes holešovský obchvat a ulice Osvobození a Masarykova.

„K omezení dopravy jsme přistoupili hlavně kvůli bezpečnosti návštěvníků. Řidiče prosíme o ohleduplnost a opatrnost,“ vysvětlil za pořádající Agenturu Velryba Michal Žáček.

Ulice Zámecká bude určena pouze pro pěší přístup diváků k pokladnám a hlavnímu vstupu do areálu. Pro zákazníky Zahradnictví Stella bude povolen vjezd pouze ve směru od restaurace Holajka. Parkoviště u koupaliště a pod nadjezdem bude vyčleněno přednostně pro diváky, kteří budou stanovat v průběhu festivalu na stanové louce v zámecké oboře.

Letos poprvé potrvá festival dva dny. Páteční program odstartuje koncert Jaromíra Nohavici ve 20.30 hodin. V sobotu se pak lidé mohou těšit na kapely No Name, Kryštof nebo Support Lesbiens.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x