Stavba podjezdu v Otrokovicích omezí železniční dopravu

OTROKOVICE - Stavba podjezdu pod železniční tratí v Otrokovicích si vyžádá omezení provozu železnice. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová s tím, že problémy začnou už za několik dní.

Omezení železniční dopravy začne s nástupem letních prázdnin. „Ve dnech 1. července až 17. srpna se budou konat nepřetržité výluky 1. a 2. traťové koleje Otrokovice – Tlumačov na trati 330 Přerov – Břeclav. Provoz bude veden vždy po jedné traťové koleji,“ vysvětlila Vaculová. Vzhledem k jízdě po jedné traťové koleji bude předpokládané zpoždění vlaků 10 až 15 minut. U těchto výluk nebude zavedena náhradní autobusová doprava.

Cesta autobusy ovšem čeká cestující v době od 1. do 7. července. Tehdy budou z přepravy vyloučeny obě traťové koleje, a to vždy v noci a nad ránem – v době mezi 22.20 a 4.10 hodin. Vlaky R 406/407 budou vedeny odklonovou trasou Přerov – Brno hl. n. – Břeclav. V úseku Břeclav – Otrokovice – Přerov / Přerov – Otrokovice – Břeclav bude zavedena náhradní autobusová doprava. Vlak Os 4238 bude nahrazen náhradní autobusovou dopravou v úseku Tlumačov – Staré Město u Uherské Hradiště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x