Auto po nárazu do stromu začalo hořet, řidiči se nic nestalo

ZLÍN - Hořící auto zkomplikovalo v úterý ráno dopravu na silnici mezi zlínskou částí Mladcová a Rackovou. Auto vzplálo po nárazu do stromu, server Zlin.cz o tom informoval mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Havárie se stala kolem šesté hodiny ranní. Hasiči byli na místě do osmi minut od nahlášení poplachu, v době jejich příjezdu už bylo vozidlo zcela pohlceno plameny. „Řidič naštěstí neutrpěl žádné zranění a byl mimo hořící vrak,“ konstatoval Netopil.

Hasiči za použití vysokotlakého proudu požár do pěti minut lokalizovali a následně i zlikvidovali. Po dobu zásahu byla komunikace policisty zcela uzavřena. Ohořelý vrak byl v ranních hodinách ještě na místě, řidiči by tak měli místem projíždět opatrně.

Případem se zabývá policie.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’23014′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚961‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚23014‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x