Zlínská kovárna se dostala mezi nejlepší zaměstnavatele v zemi

ZLÍN - Zlínská průmyslová kovárna Viva uspěla v celostátním kole soutěže Zaměstnavatel roku 2014 a v rámci celé republiky skončila na čtvrtém místě, a to v kategorii do 500 zaměstnanců. Serveru Zlin.cz to za kovárnu sdělila Kateřina Martykánová.

Do celostátního kola se kovárna dostala po úspěchu v krajské části soutěže, ve které se umístila na druhé pozici.

Zlínský podnik jako absolutní nováček soutěže zabodoval mezi rekordním počtem 152 firem, které se letos přihlásily a musely splnit řadu kritérií. Na ocenění Zaměstnavatel roku totiž dosáhnou pouze firmy, které nejen investují do svých zaměstnanců formou mezd či vzdělávání, ale jsou také společensky zodpovědné a konkurence schopné na trhu.

„Obě ocenění v této prestižní soutěži jsou pro nás důkazem, že personální procesy máme nastavené správně. Úspěchu si moc vážíme,“ uvedl předseda představenstva Kovárny Viva Zbyněk Rozsypal.

Sociální program zlínské kovárny zahrnuje široké množství benefitů – od nadstandardní dovolené přes mimořádné prémie a příplatky až po úhradu lázeňské péče či možnost masáží přímo ve firmě.

Kovárna Viva v současné době zaměstnává 350 pracovníků a je přední českou průmyslovou kovárnou, která sídlí v místě původních strojíren ZPS Zlín v bývalém baťovském areálu. Specializuje na výrobu technologicky náročných zápustkových výkovků s vyšší přidanou hodnotou pro automobilový průmysl, hydrauliku, strojírenství a podobně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x