Otrokovická radnice začne nově přijímat i platební karty

OTROKOVICE - Městský úřad Otrokovice zavádí platební terminály, lidé tu tak budou moci hradit poplatky i platební kartou. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Lenka Vaculová.

Nový způsob úhrad poplatků rozšíří možnosti plateb klientů od srpna. Platební karty budou přijímány v pokladně v přízemí budovy číslo 2, která má v blízkosti nejvíce přepážek.

„Zavedením platebního terminálu jsme vyhověli přáním klientů, kteří se na nás často obraceli. Umožnění tohoto způsobu plateb bude pro úřad představovat roční náklady v předpokládané výši přibližně 20 tisíc korun. Částka se může lišit v závislosti na množství plateb, které budou provedeny přes platební terminál,“ přiblížila tajemnice otrokovické radnice Radana Zenáhlíková s tím, že pokud bude o platby kartou zájem, bude úřad zvažovat jejich rozšíření i na další pokladnu.

Zavedení platebních terminálů je dalším z opatření přijatým v rámci systému zvyšování kvality služeb. V minulosti tak byly zavedeny například služby pojízdného úřadu, elektronický objednávací systém, internetové volání zdarma, bezplatné hlídání dětí při návštěvě úřadu a další.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x