Výhercům dovolenou u moře nezkazilo ani počasí

ZLÍN - Počasí nevyšlo, ale zábava byla pořádná. Tak se dá shrnout osm dní, které výherci soutěže S Kissem na Jadran absolvovali v chorvatském letovisku Baška Voda, serveru Zlin.cz to za rádio uvedl Vlasťa Macík.

Výherce předprázdninové soutěže doprovodili na Jadran kluci z týmu rádia Kiss Publikum Vlasťa Macík a Pavel Černoch. A oba se shodli, že i když většinu času museli strávit kvůli špatnému počasí mimo pláž, spolu s výherci si dovolenou pořádně užili.

„Pět dní z osmi letní počasí nepřipomínalo ani vzdáleně. Normálně v tuto dobu bývá v letovisku více než 30 stupňů Celsia, my se ale strefili do období vydatných dešťů a bouřek,“ podotkl Macík. Zamračené nebe ale moderátorům ani vítězným posluchačům rádia náladu nepokazilo. „Když je špatné počasí, tak máte několik možností. Zhroutit se, nadávat nebo si to prostě užít. Když jsme se nemohli namazat zvenku, tak jsme se namazali zevnitř. Sešla se výborná parta posluchačů a zabavili jsme se spoustu jiných aktivit. Asi tou nejlepší vzpomínkou bude tradiční košt slivovice. První tři místa obsadily pálenky ze Zlína a z Kunovic,“ dodal Macík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x