V hradišťském aquaparku budou radit dětem, jak bezpečně prožít prázdniny

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Jak bezpečně strávit letní měsíce nejen v blízkosti vodních ploch poradí v sobotu dětem v Aquaparku Uherské Hradiště. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí města Jan Pášma.

Akce nazvaná Bezpečně na prázdniny se uskuteční v sobotu od 14 hodin v letním areálu uherskohradišťského aquaparku. „Touto preventivní akcí bychom chtěli upozornit zejména děti na různá letní nebezpečí a zábavnou formou je poučit, jak těmto nástrahám předcházet. Akce se zúčastní řada odborníků, kteří budou interaktivní formou předávat dětem informace z jednotlivých oblastí,“ upřesnil ředitel aquaparku Jiří Durďák.

Za dětmi do aquaparku zamíří například hasiči, záchranáři policisté, strážníci nebo pracovníci BESIPu. Návštěvníci se mohou těšit například na prohlídky hasičského zásahového vozidla Dennis, sanitního a policejního vozidla, ukázky záchrany tonoucího, ukázky sebeobrany, házení záchranných pomůcek, vyzkoušení výstroje policistů či aktivní zapojení při poskytnutí první pomoci nebo při soutěži. Děti do 15 let budou mít po celý den vstup do letního areálu za jednu korunu. V případě nepříznivého počasí se akce nekoná.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x