Cestující v MHD se mohou zapojit do netradiční soutěže

ZLÍN - Dopravní společnost Zlín – Otrokovice se připojila k desítce dalších českých dopravních podniků, které na letní měsíce připravily pro cestující v MHD neobvyklou soutěž. Zúčastnit se jí mohou cestující, kteří se svezou vozidlem vybaveným reklamní LCD obrazovkou, serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí Dopravní společnosti Zlín - Otrokovice Vojtěch Cekota.

Právě na LCD obrazovkách poběží spoty se soutěžními otázkami. „Považujeme to za zajímavý způsob, jak cestujícím zpříjemnit dopravu vozidly MHD a dát jim možnost i něco vyhrát,“ uvedl vedoucí reklamní agentury, která je součástí zlínské dopravní společnosti, Otta Doležal.

Velkou prázdninovou soutěž organizuje ve spolupráci s dopravními podniky společnost Bus TV. Na linkách MHD ve Zlíně a Otrokovicích se budou moci do soutěže zapojit cestující celkem v 17 trolejbusech, ve kterých jsou reklamní LCD obrazovky instalovány.

Soutěžící budou tipovat odpovědi na otázky ze zajímavých míst v České republice. Otázky budou vysílány pouze na LCD obrazovkách přímo ve vozidlech MHD. „Hraje se o ceny. Navíc soutěž nepochybně přispěje i ke zvýšení informovanosti o pozoruhodných místech v Česku. Soutěž bude mít čtyři kola, čtyři soutěžní otázky. Budou se střídat po 14 dnech,“ doplnil Cekota.

Každý soutěžící se může zapojit do soutěže v každém kole pouze jednou. Podmínkou je do 31. srpna zaslat SMS odpověď ve správném tvaru na číslo 790 542 013. V SMS bude nutné vyplnit lokalitu, pořadové číslo otázky, odpověď na otázku, jméno a příjmení. Soutěžící zaplatí za odeslanou odpověď běžnou cenu SMS podle tarifu svého mobilního telefonu. Vyhlášení výherců bude do 14 dnů po ukončení každého kola soutěže. Výherce bude o výhrách informován telefonicky a ceny budou pro výherce připraveny přímo v sídle zlínské dopravní společnosti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x