Fotbalové prázdniny pod brumovským hradem

Vězměte klukům aktovku. Nevadí. Vezměte jim žákovskou. Nevadí. Vždyť jsou prázdniny. Ale zkuste jim vzít v čase volna fotbalový míč. A se zlou se potážete. Platí to na sto procent třeba na fotbalovém kempu Tomáše Polácha v Brumově - Bylnici.

Táto, bylo to senzační, ještě lepší než loni, příště jedu určitě zase,“ hlásil například osmiletý Filip Trousil, člen široké rodiny mládežníků brněnské Zbrojovky. Příjmení neklame, jde o fotbalový výhonek rodiny donedávna kapitána Slovácka Jana Trousila. Ten teď přestupuje do druholigové Karviné.

Kluk přijel úplně nadšený, ale já taky, byl jsem na zahájení kempu, mám zprávy, že se tam skoro padesáti nadějím moc a moc líbilo,“ říká Trousil.

V neděli začíná druhá etapa kempu. „Pro kluky, ale i pro trenéry máme opravdovou lahůdku, v pondělí dorazí reprezentační kouč Pavel Vrba,“ láká organizátor Tomáš Polách na setkání s šéfem reprezentační lavičky. „Doufám, že kluci budou po první tréninkové nedlní dávce pořádně unavení, jinak by určitě nemohli dospat,“ směje se bývalý vynikající prvoligový záložník ve svém rodišti pod brumovským hradem.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x