Toalety v podchodu budou brzy funkční

ZLÍN - V nově rekonstruovaném podchodu ze zlínského náměstí Práce k bývalému továrnímu areálu začne už brzy fungovat veřejné WC. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Provoz bude na toaletách zahájen v pondělí 14. července.

Mimo provoz jsou zatím i další služby.„Až do středy 9. července bude probíhat stěhování správy objektů a servisu parkovacích automatů z budovy Vesna do nových prostor v podchodu Svit. Z toho důvodu budou tyto služby mimo provoz – jde o prodej čipových karet, dobíjení čipových karet, prodej slevových lístků a podobně. Činnost bude obnovena ve čtvrtek 10. července v provozních prostorách podchodu,“ doplnil Dvořák.

Provozní doba veřejných toalet bude od pondělí do pátku od šesti ráno do 20 hodin, v sobotu tu bude otevřeno od sedmi do 13 hodin. Pojízdné schody budou chodce vozit ve všední dny od šesti do 20 hodin a v sobotu pak od sedmi do 13 hodin. „Výtah pojede nepřetržitě a servis parkovacích automatů bude v provozu v pracovní dny v době od sedmi do devíti a od 12 do 14 hodin. Prodej a nabití čipových karet si ale budou moci zájemci eventuelně dohodnout i v jinou dobu, a to na telefonu 604 227 956,“ dodal Dvořák.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x