V Luhačovicích začíná festival humoru

LUHAČOVICE - Festivalem plným humoru a smíchu s názvem Luhačovický švihák ožijí od pondělka lázeňské Luhačovice. Serveru Zlin.cz to uvedl Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Program začne v pondělí 7. července a potrvá do pátku 11. července. Představení se uskuteční vždy v 19.30 hodin v sále Rondo Městského kulturního domu Elektra.

„Luhačovický švihák se uskuteční už počtvrté a také tentokrát má co nabídnout. Do největších moravských lázní zamíří populární baviči a oblíbení hudebníci.
Cena vstupenky na jednotlivá představení je 150 korun. Výtěžek z akce bude poukázán občanskému sdružení Korunka Luhačovice,“ upřesnil Urbanovský.

Hned v pondělí si lidé mohou zajít na pořad Komici s.r.o., ve kterém se divákům představí Miloš Knor a Ruda z Ostravy. V úterý bude EIN Klesl Bžundes Josefa Aloise Náhlovského a Josefa Mladého. Ve středu je na programu Večer plný evergreenů, ve kterém vystoupí Ladislav Kerndl s orchestrem. Ve čtvrtek si budou moci lidé zajít na dvojkoncert Miroslava Palečka a Ivo Janíka a v pátek festival zakončí akce nazvaná Jedeme dál s Josefem Lauferem a Bobem Divílkem, který předvede svou elastik show.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x