Do Vizovic zamíří tisíce fanoušků rocku a metalu

VIZOVICE - Kultovní hudební festival Masters of Rock vypukne ve Vizovicích už za několik dní. Jeho v pořadí 12. ročník potrvá od čtvrtka 10. do neděle 13. července, serveru Zlin.cz to řekl za pořádající Pragokoncert Zdenek Čík.

Vizovice se opět promění v metropoli rockové a metalové hudby. Festivalu se každoročně zúčastní desetitisíce fanoušků z celého světa.

„Pro prvních 15 tisíc návštěvníků bude připravena gratis oblíbená CD kompilace plná hitů účinkujících interpretů, stejně jako chystáme spousty atraktivního zboží a nových suvenýrů do festivalového shopu,“ poznamenal Čík.

V průběhu celého festivalového týdne se v klubu Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově uskuteční prodejní výstava obrazů s rockovou a metalovou tematikou autora Michala Janovského. Kavárna bude v tyto dny otevřena od 11 do 21 hodin.

Hned první festivalový den vystoupí na hlavním pódiu jako první kapela Kreyson, a to ve 14 hodin. Po 19. hodině se představí Airbourne, ve 21 hodin Dream Theater, ve 23 hodin Anthrax a v jednu ráno se fandové mohou těšit na Styper.

Během pátečního dne vystoupí například Marta Jandová, a to se svou kapelou Die Happy i mimořádně také se zlínskými filharmoniky. Druhý festivalový den vystoupí i Korpiklaani, Epica, Sabaton nebo Behemoth.

V sobotu se fanoušci mohou těšit na Citron, Michaela Schenkera, Arch Enemy nebo Helloween a v neděli pak na Škwor, Kataklysm, Eluveitie, Krokus, Unisonic nebo Sebastiana Bacha.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x