Ve Zlínském kraji se množí případy hořících aut

ZLÍNSKÝ KRAJ - Hasičům ve Zlínském kraji přidělávají v posledních dnech práci hořící auta. Za poslední čtyři dny už v různých částech kraje shořelo pět vozidel, serveru Zlin.cz to sdělil za krajské hasiče Pavel Řezníček.

Vždy byla na vině technická závada a nikomu z cestujících se naštěstí nic nestalo. Naposledy v úterý vzplály dva vozy, a to Land Rover v Dolní Bečvě a Renault Megane v Dolní Lhotě u Luhačovic. „Řidič Land Roveru zaregistroval oheň za jízdy, hořet začalo v motorovém prostoru. I se spolujezdkyní stačil včas vystoupit a přivolal hasiče,“ podotkl Řezníček.

Už v noci na pondělí zase hasiči vyjížděli do Starého Města k hořícímu autu značky Opel a předtím plameny pohltily také Renault Scenic v Uherském Hradišti a Ford Focus v Lešné u Valašského Meziříčí.

Škoda na všech hořících autech se vyšplhala na 280 tisíc korun. Největší ztráty utrpěl majitel vozu Renault Megane, a to ve výši 150 tisíc korun.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’23040′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚966‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚23040‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x