Otrokovičtí hasiči zorganizovali pro děti tábor inspirovaný superhrdiny

POHOŘELICE - Dobrovolní hasiči z otrokovických Kvítkovic se rozhodli uspořádat pro děti tábor inspirovaný superhrdiny. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.

Tábor se koná v rekreačním středisku Hájenka a účastní se ho osmdesátka dětí. Tábor jsme nazvali Seperhero Camp, vše se tedy odvíjí od příběhů různých superhrdinů. Máme tady například Batmana, Thora, Voldemorta, Hulka, Lokiho, Harry Pottera, Black Widow a řadu dalších,“ nastínil hlavní táborový vedoucí Tomáš Doležel.

Pro děti je připravena na každý den kromě menších také jedna celodenní hra. Ta vždy začíná příběhem hrdiny a tábornícii během ní sbírají cenné body. Za ty pak mohou postoupit ve svých hodnostech. „Hodnosti jsou obodovány a díky nasbíraným bodům, postupují do vyšších úrovní – získávají vyšší hodnosti. Když dosáhnou maximálního počtu bodů, mohou se stát superhrdinou,“ objasnil programový vedoucí Petr Cileček.

Nejmladší účastnici tábora je šest let, nejstarší pak 15 roků. Za dětmi se přijel podívat také starosta města Otrokovice Jaroslav Budek, který jim přivezl malé sladkosti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x