Valašské Meziříčí vyhlašuje šestý ročník akcí pro seniory

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Valašské Meziříčí vyhlašuje pro příznivce zdravého života a pohybu, kterým je 60 a více let, šestý ročník programu s názvem Šedesát a víc neznamená nic. Zájemci se mohou v rámci programu věnovat různým aktivitám, informovala server Zlin.cz mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

„Po zaplacení vstupního poplatku ve výši 200 korun jsou všechny sportovní i vzdělávací aktivity od září do prosince pro účastníky zdarma. Stejně jako v předchozích ročnících zařadíme do programu tanec, plavání, fitness, turistiku a odborné besedy,“ vyjmenovala Votrubová s tím, že závěrečné společenské setkání se uskuteční v únoru příštího roku.

Přihlášky je možné posílat v srpnu. Přijímat je budou pracovnice Informačního centra Sýpka na Komenského ulici ve Valašském Meziříčí, kde budou k dispozici pravidla programu popisující letošní nabídku aktivit. „Od začátku srpna bude možné získat informace na webu společnosti Minerva, kde si zájemci mohou prohlédnout i prezentaci a video z předešelých let,“ dodala mluvčí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x