V Kroměříži bude uzavřena část Riegrova náměstí

KROMĚŘÍŽ - Řidiči projíždějící Kroměříží musejí počítat s drobnou dopravní komplikací, od neděle 20. července totiž bude uzavřena část Riegrova náměstí. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí města Pavel Zrna.

Uzavírka části náměstí potrvá do pondělí 8. září. „Jde konkrétně o úsek mezi ulicí Křižná a Moravcova, tedy pod kostelem Panny Marie,“ upřesnil Pavel Zrna.

Spodní část Riegrova náměstí (nad kostelem Panny Marie) bude pro auta přístupná a bude zde umožněn vjezd i výjezd. „U budovy ČSOB tak bude provoz obousměrný,“ vysvětlil Zrna. Stejně tak bude umožněn přístup ze spodní části do ulice Moravcova. „Prosíme obyvatele, podnikatele i návštěvníky města o trpělivost při prováděných stavebních pracích a žádáme touto cestou o maximální obezřetnost po dobu rekonstrukce,“ dodal Zrna.

Důvodem úplné uzavírky je rekonstrukce vozovky v rámci projektu Informační systém v Kroměříži-městě památek UNESCO. V rámci tohoto projektu bude vybudována i oddechová plocha v místě pod kostelem Panny Marie. Projekt je dotovaný z prostředků Regionálního operačního programu Střední Morava.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x