Mladá žena pobodala ve Zlíně svého přítele

ZLÍN - Až desetileté vězení hrozí mladé ženě (24), která v neděli pobodala ve Zlíně svého o tři roky staršího přítele. Serveru Zlin.cz to řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Dvojice spolu do ranních hodin popíjela v různých barech a po návratu domů se začala hádat a vzájemně se fyzicky napadat.Žena byla agresivnější než muž, byť ten ji neustále provokoval. Bila do něj pěstmi, škrtila jej jeho řetízkem, škrábala na krku. V nestřeženém okamžiku, aniž by si toho její přítel všimnul, vzala nůž, který ležel položený na stole a bodla muže do hrudníku,“ popsala situaci Kozumplíková.

Život muži zachránilo pouze to, že nůž narazil na žebro. Žena zavolala záchrannou službu. Zároveň se ještě rychle snažila zamaskovat stopy po vzájemném zápase, aby to vypadalo, že muže bodnul venku někdo cizí.

Policisté mladou ženu odvezli do policejní cely, odkud ji po několika hodinách propustili. „Při výslechu se přiznala, také její přítel nezapíral a řekl pravdu. Kriminalisté čtyřiadvacetileté dosud netrestané ženě sdělili podezření ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví,“ dodala Kozumplíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x