Vsetínského Gulášfestu se zúčastní i sportovec Petr Koukal

VSETÍN - V areálu vsetínského výstaviště Sandrik pokračuje v sobotu a neděli Vsetínský Gulášfest, sobotního programu se zúčastní také sedminásobný mist ČR v badmintonu, vlajkonoš české výpravy na Olympijských hrách v Londýně Petr Koukal. Jak serveru Zlin.cz oznámila mluvčí nemocnice ve Vsetíně Lenka Plačková, s návštěvníky se sportovec podělí o svůj životní příběh, kdy bojoval o svůj vlastní život.

Sobotní program začíná od 10 do 22 hodin a Petr Koukal vystoupí ve 14.15 hodin. „Koukal bude hovořit nejen o svém boji o život, ale zároveň pohovoří o své nadaci a preventivním programu STK pro chlapy,“ upřesnila Plačková. Chybět nebude ani autogramiáda. Setkání se známým sportovcem připravila Vsetínská nemocnice společně  s iStores Apple Medical Solutions.

V rámci Vsetínského Gulášfestu se uskuteční i soutěž o nejlepší guláš, Vsetínský gulášový král bude vyhlášený v sobotu v 15 hodin. V neděli se pak uskuteční souboj králů ve zvěřině.

Součástí gulášfestu bude i doprovodný program. V sobotu například vystoupí Navalentym, Blue Station, Noisy Pots, Lidoop nebo Docuku. V neděli se pak návštěvníci mohou těšit na Kateřinu Mrlinovou & Honzu Ondrůška nebo kapely NOCA, Tabáskova partyja, Žamboši, Gabriela Vermelho nebo Ležérně a Vleže.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x