Výstavu angličáků doplní zábavné odpoledne

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - V zámeckém parku a zámku Kinských se v sobotu uskuteční zábavné odpoledne, a to u příležitosti výstavy angličáků nazvané Autíčka z krabiček. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí města Renata Votrubová.

Akce potrvá od 14 do 18 hodin a návštěvníci si buou moci zajezdit na trenažéru, vyfotit se s historickými vozy, vyzkoušet hasičskou techniku, zapojit se do tvoření, projet si stezku v zámeckém parku, zatočit kolem štěstí nebo navštívit výstavu Autíčka z krabiček.

„Hlavním tématem zkrátka budou autíčka. Například v zámecké zahradě je připravena stezka, po které se bude projíždět v papírových autíčkách. Chybět zde nebudou nádherná historická vozidla. Návštěvníci mohou využít příležitost a pořídit si v kostýmech fotografii,“ upřesnila Votrubová.

Kola štěstí se mohou zúčastnit návštěvníci, kteří splní veškeré úkoly v parku a na výstavě Autíčka z krabiček. „Dále máme připraveno tvoření a omalovánky s BESIPem, vystřihování a lepení papírových modelů a malování dřevěného modelu automobilu. Nejen děti, ale i dospělí se pobaví na stanovišti s hasičskou technikou. Zde si mohou vyzkoušet i běh ve výstroji nebo stříkání autíček hadicí. Dále máme připraveno auto plné sladkostí a závodní trenažér,“ popsal organizátor akce Rudolf Danajovič z Muzea regionu Valašsko.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x