Slovácko do poháru bez Doška. Zlín jede do Kroměříže

Fotbalový kolotoč jede na plné pecky a hned tak se nezastaví. Vedle ligových soutěží se hlásí i Pohár České pošty. Fanoušci v regionu dostanou zajímavou a chutnou krmi.

Ve středu jede Zlín po výhře v Kolíně na hřiště Kroměříže. Určitě to bude zápas nabitý prestiží. Trenér Půlpit své zlínské svěřence nešetřil ani po tříbodovém zisku. „Nehráli jsme dobře, v týmu je slabá konkurence, v poháru mne mohou přesvědčit i borci z lavičky, že si nominaci zaslouží.

Kroměříži se vstup do třetí nejvyšší soutěže vydařil, zdolala vždy silný HFK Olomouc 1:0. „Hráli jsme už v pátek, kluci si odpočinuli a na zlín chceme vletět,“ říká ředitel klubu a trenér v jedné osobě Bohumil Páník.

Slovácko míří k zápasu 2. kola poháru do Prostějova. Hraje se už v úterý. Tamní účastník MSFL má nemalé ambice a získal excelentního střelce. Karel Kroupa zařídil dvěma góly výhru nad Hlučínem. „Jistě, musíme si dát pozor, nečeká nás nic lehkého,“ varuje trenér Slovácka Svatopluk Habanec. Stoprocentně se bude muset obejít bez šutéra Libora Doška. Ten po zranění zad absolvuje lékařská vyšetření a zatím se nemůže zapojit ani do tréninku, případně jen v lehké formě,.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x