Kluci v akci: hokejisté Zlína mají první výhru nové sezony

Memoriál Pavla Demitry - Rona cup je tradičním místem setkávání českého a slovenského hokeje. Jen pro zajímavost, v prvním duelu proti Skalici stál na střídačce Zlína asistent trenéra Vlacha Juraj Jurík a proti němu jeho dva synové David a Juraj.

Smetánku rodinného souboje slízl otec, PSG Zlín vyhrál v Trenčíně na úvod svého vystoupení na turnaji 2:0. V palebné akci mladí kluci Matula a Hladiš coby střelci dvou branek, mimo ještě jejich vzor Petr Leška. Jinak už v sestavě bardové Čajánek, Marušák, Tesařík a další.

V pátek další prověrka. Tentokrát s finalistou slovenské extraligy Nitrou. A znovu pozoruhodnost. Na její střídačce další echt Zlíňan Antonín Stavjaňa.

Trenér Vlach hodlá v prověrkách okysličující mladé krve pokračovat: „Hrát budou Popelka, Kovařík i Šťastný a nastoupí i Leška.

V sobotu pak čeká na českého mistra domácí Trenčín. Příprava už jede opravdu ostře, 12. září začíná obhajoba mistrovského titulu, ale už za týden Liga mistrů. Nejdříve v pátek v  Berlíně, v neděli 24. srpna doma s Djurgärdenem Stockholm.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x