Zlínské divadlo odmění předplatitele knihou Žítkovské bohyně

ZLÍN - Městské divadlo ve Zlíně se rozhodlo odměnit  tři předplatitele knihou Žítkovské bohyně. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí divadla Hana Vondrášková.

Šanci vyhrát zajímavé ceny budou mít všichni, kteří si koupí nebo obnoví během měsíce září sezonní nebo pohádkové předplatné. Divadlo pak vylosuje tři výherce, kteří získají knihu a audioknihu Žítkovské bohyně.

„Kniha Žítkovské bohyně je velmi žádaný titul a my jsme se rozhodli udělat našim divákům radost a jako bonus jim ještě přidat audioknihu. Budou si tak moci vychutnat příběh bohyní ve více podobách,“ konstatovala Vondrášková.

Česká premiéra Žítkovských bohyní se uskutečnila letos 1. března. Celkem 13 představení ve Velkém sále vidělo dosud téměř devět tisíc diváků. Od června začala alternovat hlavní roli Dory Idesové Hana Tomáš Briešťanská s Petrou Hřebíčkovou. Od září bude inscenace k vidění nejen ve Zlíně, ale dvakrát vycestuje, a to 15. září do Mahenovy činohry Národního divadla Brno a 28. září do Klicperova divadla v Hradci Králové.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x