Uherskohradišťský aquapark chystá plánovanou odstávku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - I letos využije Aquapark Uherské Hradiště první týden v září k celkové odstávce vnitřního areálu. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí uherskohradišťské radnice Jan Pášma.

V termínu od 1. do 5. září začnou v aquaparku práce, které nelze uskutečnit v průběhu celoročního provozu a s napuštěnými bazény. Stejně jako loni, tak i letos půjde zejména o údržbové a sanitární práce většího rozsahu – čištění bazénů a tobogánů, čištění nosných konstrukcí a akumulačních jímek. „Z hlediska větších stavebních úprav dojde k výměně osvětlení nad plaveckým bazénem i podvodních světel v zábavní zóně, k čištění bazénů a filtračních systémů, opravám povrchu tobogánu, čištění výměníků tepla, repase některých čerpadel, ventilů a dalších součástí technologie,“ doplnil Pášma.

Rozsáhlejší opravy se dotknou zóny 3 – wellness, kde odstávka potrvá až šest týdnů. Začala tu už od 18. srpna. Termín je nastaven tak, aby bylo wellness centrum připraveno na začátek hlavní saunové sezony. V rámci této odstávky budou opraveny hydroizolace podlah, osazeny voděvzdorné dveře nebo výměněny veškeré sprchové armatury. „Mimo tyto práce se opět chystá výmalba části interiérů, a další provozní opravy,“ dodal Pášma.

V době ostávky bude za příznivého počasí v provozu letní areál. „Pro návštěvníky chystáme také několik drobných novinek, které ovšem ještě neprozradíme. Věříme, že naši příznivci pochopí nutnost provedení těchto prací a ocení konečný výsledek,“ uzavřel ředitel aquaparku Jiří Durďák.

Sponzorem článku jsou Luxusní koupelny Praha, které nabízejí:

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x