Luhačovice: tenis coby kultura

Luhačovice zažily další velmi zajímavý víkend. Tentokrát jej zdobilo hned několik akcí. Tou hlavní byl vrchol Dnů slovenské kultury, účast přijala i velvyslankyně České republiky na Slovensku Livia Klausová. Mimochodem ta byla doslova "na roztrhání."

Sobotní večerní koncert Štefana Margity a Kateřiny Šmídové-Kalvachové sledoval nabitý sál místní Elektry, ale první dáma české diplomacie měla setkání a zážitků mnohem více.

Už dopoledne zahajovala první ročník tenisového turnaje deblových dvojic v kouzelném lázeňském areálu. „Příští rok počítejte s účastí jednoho pána, co moc rád hraje, samozřejmě mého manžela,“ smála se poté, co popřála účastníkům hodně úspěchů. Její přání si k srdci vzali zjevně nejvíce šéfové uherskohradišťské nemocnice Petr Sládek a Vlastimil Vajdák, kteří nakonec po litých bojích zvedli nad hlavu nádherný pohár věnovaný pořádající akciovou společností Lázně Luhačovice.

Mimochodem nebýt toho, že v průběhu turnaje musel plnit své mediální povinnosti aktivně hrající generální ředitel Lázně Luhačovice a.s. Eduard Bláha, kdoví, kam až by to po boku ředitele zlínské Krajské nemocnice Tomáše Bati Pavla Calábka dotáhli.

Tenisté i účastníci Dnů slovenské kultury probírali dojmy v decentních prostorách hotelu Alexandria. Shodli se na jednom. Dny slovenské kultury včetně zmíněného setkání přátel sportu se dokonale vydařily. V obou případech bude tradice za rok pokračovat.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’23258′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚990‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚23258‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x