Ke zjednosměrnění Lesní čtvrti se obyvatelé Zlína mohou vyjádřit ještě dva týdny

ZLÍN - Ještě dva týdny se mohou obyvatelé Lesní čtvrti ve Zlíně vyjádřit k provedenému zjednosměrnění na silnicích v této části města. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Termín pro odevzdání dotazníků končí v úterý 30. září. „Máme velký zájem zjistit názory lidí z Lesní čtvrti a chceme jim tedy dát dostatek času k vyjádření,“ vysvětlil důvody k prodloužení termínu Karel Říha, vedoucí Odboru koncepce a realizace dopravních staveb magistrátu.

K zjednosměrnění ulic v Lesní čtvrti došlo na podzim loňského roku a jeho cíly je zvýšit bezpečnost silničního provozu, průjezdnost komunikací a zlepšit podmínky pro parkování. Na zkušenosti, které s novou dopravní situací mají, mohou prostřednictvím dotazníku odpovědět lidé bydlící v ulicích Křivá, Pod Školou, Pod Vodojemem, Pod Vrškem, Prostřední, Příkrá, Slovenská, Spojovací, Dolní, Lesní, Lomená, Příční, Slínová, Borová, Lesní čtvrť I, Lesní čtvrť II a Lesní čtvrť III.

„Vzhledem k tomu, že dotazník nebyl doručen do všech domácností, nabízíme obyvatelům těchto ulic možnost o dotazník se přihlásit. Pokud tak udělají, necháme jim ho doručit do poštovní schránky,“ uvedl Karel Říha. Zájemci o doručení dotazníku mohou kontaktovat Evu Mokrejšovou z Odboru koncepce a realizace dopravních staveb magistrátu na tel.: 577 630 716 nebo e-mail: evamokrejsova@zlin.eu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x