Taneční kurzy zahajují novou sezónu

Podzim přináší nejen začátek školního roku, ale také začátek taneční sezóny. Už dávno se taneční kurzy netýkají jen studentů středních škol. Stále častěji tento druh zábavy a vzdělání vyhledávají dospělí lidé, kteří si své první taneční hodiny prožili před mnoha lety, nebo třeba taky vůbec.

Zeptali jsme se v Tanečním studiu manželů Felcmanových, co přivádí zájemce na taneční parket. „Společenský tanec je nejen zábavou, sportem, odreagováním se od každodenních starostí, ale dnes již také neodmyslitelnou součástí společenské výchovy. Těší nás, když to lidé přijdou jen tak zkusit, naučit se pár základních kroků a potom zůstanou několik let. V neposlední řadě pomohl i televizní pořad Star Dance, který na naše parkety přivedl i zatvrzelé odpůrce tance“ řekl nám taneční mistr Radek Felcman.  

Taneční studio manželů Felcmanových nabízí možnost výběru kurzu z několika úrovní, od úplných začátečníků až po nejvíce pokročilé. Pokud páry tanci opravdu propadnou, mohou se zařadit do skupiny soutěžních seniorských tanečníků, kteří se pravidelně zúčastňují soutěží ve společenském tanci, nebo se mohou zapojit do seniorského formačního vystoupení. „Všechny naše žáky, ať už děti, studenty nebo dospělé, se na hodinách tance snažíme především bavit. Snad i proto se k nám stále vrací a z mnohých absolventů se stali naši kamarádi a přátelé“ dodal Radek Felcman.

Chcete se také zdokonalit ve společenském tanci?  S portálem Zlin.cz můžete vyhrát kurz dle vašeho výběru v Tanečním studiu manželů Felcmanových. Znáte správnou odpověď na soutěžní otázku?

Soutěž

 run_function(‚hash‘,’po-modules-forms‘,’23454′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚121‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚23454‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-forms‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Soutěž probíhá od 15. 9. 2014 do 22. 9. 2014, 10:00 hod. Odesláním soutěžního formuláře souhlasíte s Podmínkami soutěže.

Soutěž byla ukončena. Taneční kurzy zdarma vyhrává: Hana Vlková. Blahopřejeme.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x