Studenti mohou vytvořit školní práci pro Valašské Klobouky

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Valašskokloboucká radnice i v letošním roce nabízí mladým lidem vytvořit školní, semestrální, ročníkovou nebo absolventskou práci pro město Valašské Klobouky. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Lenka Zvonková.

Studenti tak získají nejen podporu a možnost odborných konzultací při tvorbě prací, ale za jejich úspěšné dokončení navíc odměnu ve výši tisíc korun.

„Rádi přivítáme každého studenta se zájmem o zpracování tématu, které by pomohlo zmapovat, přiblížit nebo rozvinout jakoukoli problematiku ve Valašských Kloboukách. Studentům nabízíme seznam desítek témat, která vypsaly odbory městského úřadu a organizace města, avšak přijmeme i vlastní témata, která nám studenti navrhnou tak, aby byla v souladu s jejich studijním zaměřením,“ sdělil starosta Dalibor Maniš.

Aktuální nabídku témat zájemci najdou na webu města pod odkazem Granty a dotace – Spolupráce se studenty. Věnovat se mohou například studii cyklotras na území města Valašské Klobouky a přilehlých obcí, zpracování průvodce městskou památkovou zónou, zmapování spolků na území města, návrhu ozelenění ploch sídliště na ulici Luční a dalším.

Zájemci z řad žáků a studentů by se měli hlásit u vedoucího odboru životního prostředí, oddělení školství a památkové péče Josefa Slánského, a to na telefonu 577 311 100 či e-mailu slansky@mu-vk.cz. Zde jim také bude poskytnuta rada při formulaci vlastního tématu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x